Κυκλοφόρησε το ετήσιο περιοδικό "04"

04-5Συνεπές στο ραντεβού του κυκλοφορεί το “04”, το ετήσιο περιοδικό του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας. Το καινούργιο “04”, το οποίο βρίσκεται ήδη στο 5ο τεύχος, περιλαμβάνει άρθρα και κείμενα σχετικά με τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Ε.Ο.Σ. Καβάλας.
Συνεπές στο ραντεβού του κυκλοφορεί το “04”, το ετήσιο περιοδικό του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας. Το καινούργιο “04”, το οποίο βρίσκεται ήδη στο 5ο τεύχος, περιλαμβάνει άρθρα και κείμενα σχετικά με τα ενδιαφέροντα και τις δραστηριότητες του Ε.Ο.Σ. Καβάλας. Αν και μικρό στο μέγεθος, το “04”, είναι  ιδιαίτερα καλαίσθητο και στην αυστηρή, λόγω χώρου, επιλογή της ύλης του ο αναγνώστης θα βρει κείμενα για τον Σμόλικα, τα Τζουμέρκα, την Ισλανδία, άρθρα για τους αγώνες ορεινού τρεξίματος και περιγραφές μονοπατιών του Παγγαίου, καθώς και το ετήσιο πρόγραμμα αναβάσεων του συλλόγου, όλα διανθισμένα με όμορφες φωτογραφίες.
Το “04” διατίθεται δωρεάν, από τα γραφεία του συλλόγου, κι από επιλεγμένα σημεία της πόλης, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το κατεβάσουν και από την ιστοσελίδα του Ε.Ο.Σ.  http://www.eoskavalas.gr/2009-04-16-18-50-24/-04.html.

04-5


Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έκθεση φωτογραφίας από τον ΕΟΣ Καβάλας