Εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Ε.Ο.Σ. Καβάλας

Εκδήλωση για τα 30 χρόνια του Ε.Ο.Σ. Καβάλας
06 Φεβ
2020

Στην κατάμεστη αίθουσα της Δημοτικής Καπναποθήκης Καβάλας γιορτάστηκαν τα 30 χρόνια ίδρυσης του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Καβάλας, το απόγευμα της Τετάρτης, 5 Φεβρουαρίου. Συγκίνηση και ευχάριστη ατμόσφαιρα ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της βραδιάς.

Ο πρόεδρος του Ε.Ο.Σ. Καβάλας, Γιάννης Γκίκας, ανέλαβε τους χαιρετισμούς κι όλα τα συνδετικά κομμάτια της εκδήλωσης, ενώ ο Βασίλης Κυριλλίδης αναφέρθηκε στο ιστορικό του συλλόγου, η Φωτεινή Φετά στις αναβάσεις του εξωτερικού των τελευταίων χρόνων, και ο Δημήτρης Αλάγιαλης ανέδειξε τη φρέσκια ματιά των νεότερων σε ηλικία μελών. Πλήθος φωτογραφιών από την τριαντάχρονη δράση, αλλά και βιντεογραφημένα αποσπάσματα από φίλους του Ε.Ο.Σ. Καβάλας απ’ όλο τον κόσμο, προσέδωσαν στον εορταστικό χαρακτήρα της εκδήλωσης, που έδωσε την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να μάθουν ή να θυμηθούν γεγονότα από τη ζωή του αγαπημένου τους συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν ο Σταύρος Χατζηχαραλάμπους για την 30χρονη προσφορά του στο σύλλογο, και ο Σάκης Στημονιάρης που εκπροσωπεί τον Ε.Ο.Σ. Καβάλας στους μεγαλύτερους και δυσκολότερους αγώνες δρόμου που γίνονται στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και χαιρέτησε ο αντιδήμαρχος παιδείας και αθλητισμού Απόστολος Μουμτσάκης.

Ακολούθησε πλούσιος μπουφές, ενώ τα παρέες και οι συζητήσεις κράτησαν αρκετά μετά το τέλος της εκδήλωσης.