Διακρίσεις στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου

Διακρίσεις στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου
22 Μαρ
2023

Αισθητή έκανε την παρουσία του ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας 1933 με την κατάκτηση 3 μεταλλίων στο 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναρρίχησης Βράχου που πραγματοποιήθηκε στο Καταφύκι Ερμιονίδας στις 18 Μαρτίου 2023.

Οι 6 αθλητές του συλλόγου που συμμετείχαν στον αγώνα, διαθέτουν μεγάλη και πολύχρονη εμπειρία στο βράχο ενώ υπήρξαν στο παρελθόν και αθλητές της αγωνιστικής αναρρίχησης με διακρίσεις πρωταθλητών και κυπελλούχων. Έτσι κατέκτησαν άνετα 3 θέσεις στο βάθρο των κατηγοριών τους ενώ πλασαρίστηκαν στις πρώτες θέσεις και της γενικής κατάταξης του αγώνα.
Ο Βακόνδιος Κώστας κατέκτησε την πρώτη θέση στην κατηγορία Ανδρών ηλικίας 55-59. Ο Χτενάς Θανάσης κατέκτησε τη δεύτερη θέση με τον Καρρά Νικόλα να ανεβαίνει την τρίτη θέση της κατηγορίας Ανδρών ηλικίας 40-44. Στην ίδια κατηγορία ο Βαϊόπουλος Νίκος κατέλαβε την 4η θέση με οριακή διαφορά από τον τρίτο. Στην γενική κατάταξη του αγώνα ο Χτενάς Θανάσης ήρθε δεύτερος με τον Βακόνδιο Κώστα να καταλαμβάνει την τρίτη θέση. Επίσης στον αγώνα συμμετείχαν και οι αθλητές του Ε.Ο.Σ. Καβάλας 1933, Παντελής Μαυρίδης και Σταματιάδης Γιώργος, οι οποίοι απόλαυσαν την αγωνιστική εμπειρία σκαρφαλώνοντας πολλές από τις απαιτητικές διαδρομές.
Το Διοικητικό Συμβούλιο εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους αθλητές του Συλλόγου και τους εύχεται πολλές όμορφες και ασφαλείς αναρριχήσεις με ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις για το μέλλον.

ermionida03

ermionida02