Έκθεση φωτογραφίας από τον ΕΟΣ Καβάλας

AFISAΦωτογραφική έκθεση με τον τίτλο ΦΩΤΟΣΤΑΣΕΙΣ πραγματοποιεί ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια της λειτουργίας του.

Φωτογραφική έκθεση με τον τίτλο ΦΩΤΟΣΤΑΣΕΙΣ πραγματοποιεί ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Καβάλας, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια της λειτουργίας του. Την έκθεση, που γίνεται με τη βοήθεια της  Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Καβάλας και περιλαμβάνει καλλιτεχνικές φωτογραφίες σχετικές με το βουνό και τις ορεινές δραστηριότητες του συλλόγου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι συμπολίτες μας στο ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης, από 13 έως και 17 Ιανουαρίου, και με ώρες λειτουργίας από 18.00 έως 22.00.

Τα εγκαίνια της θα γίνουν  την Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου στις 19.30, ενώ ταυτόχρονα θα γίνει και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου. Ο ΕΟΣ καλεί τα μέλη, τους φίλους, αλλά και το κοινό της Καβάλας, να παρευρεθούν στην τελετή των εγκαινίων και να μοιραστούν τις εντυπώσεις της πλούσιας συλλογής των φωτογραφιών που θα τους περιμένει.

AFISA